Våra tjänster

Anlita en expert

Låt oss hjälpa dig!

Våra tjänster

Våra kvalificerade redovisningskonsulter kan hjälpa dig med hela eller delar av ekonomiadministration.

Genom att anlita oss får du tydlig och kavalitetssäkrad redovisning som ger dig exakta och korrekta besltusunderlag för styrningen av verksamheten.

Här kan du läsa mer om de tjänster vi erbjuder.

Löpande redovisning är den del av redovisningen där man redovisar alla affärshändelser på ett systematiskt vis för att kunna sammanställa och dokumentera företagets ekonomiska information.

Läs mer

Varje räkenskapsår skall avslutas med ett bokslut. Beroende på vilken företagsform som du valt att driva din verksamhet i så skall det antingen upprättas ett bokslut eller en årsredovisning. Årsredovisningen är mer omfattande och skall i de flesta fall skickas in till Bolagsverket.

Läs mer

Kundfakturering är av naturliga skäl en av de viktigaste delarna av den ekonomiska administrationen. Fakturering är också en av de arbetsuppgifter som lämpar sig extra väl till att dela mellan redovisningsbyrån och dig som företagare.

Läs mer

Vi på EkonomiCenter i Uppsala erbjuder en effektiviserad fakturahanteringsrutin där vi tar hand om hela hanteringen av dina leverantörsfakturor där de enda stegen som återstår för dig att hantera är attestering av fakturan.

Läs mer

Det är viktigt att Skatteverket får en korrekt deklaration inom utsatt tid, oavsett om det gäller momsdeklaration, arbetsgivardeklaration ellerinkomstdeklaration.

Läs mer

Våra konsulter kan hjälpa dig med särskild rådgivning för mer komplexa redovisningsfrågor. Det kan exempelvis gälla omfattande omstruktureringar eller generationsskiften och företagsförsäljningar. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa företag av alla storlekar.

Läs mer

Axel Johanssons Gata 6
Kristallen E, 4 tr

018-169380
info@ekonomicenter.se

ÖPPETTIDER:
Måndag - torsdag:
09:00 - 17:00
Fredag:
09:00 - 15:00
Lunchstängt:
12:00 - 13:00

10 + 10 =