Om oss

Vi som arbetar på EkonomiCenter
Jonathan Ekman

Jonathan Ekman

Auktoriserad redovisningskonsult FAR, VD

Jonathan Ekman är auktoriserad redovisningskonsult FAR och civilekonom med en MBA från Heriot-Watt University i Edinburgh, Skottland.

Jonathan äger och driver EkonomiCenter sedan 2017.
Jonathan arbetar framförallt med rådgivning, bokslut och deklarationer.

Judit Hällgren

Judit Hällgren

Redovisningskonsult

Judit Hällgren är redovisingskonsult och har arbetat på EkonomiCenter sedan 2018. Judit arbetar halvtid hos oss och studerar Ekonomiprogrammet på Uppsala Universitet på sin övriga tid.

Kjell-Arne Samuelsson

Kjell-Arne Samuelsson

Redovisningskonsult

Kjell-Arne Samuelssson grundade EkonomiCenter 1994. 2017 kände Kjell-Arne att det var dags att dra ner lite på arbetet och sålde firman vidare till Jonathan Ekman. Kjell-Arne arbetar dock fortfarande kvar på deltid och då främst med bokslut och deklarationer.
Victor Ekman

Victor Ekman

Redovisningsassistent

Victor Ekman började hos oss på EkonomiCenter under 2021. Victors arbetsuppgift är bland annat att assistera våra redovisningskonsulter.

Sofie Söderberg

Sofie Söderberg

Redovisningskonsult

Sofie Söderberg har arbetat på EkonomiCenter sedan 2018. Sofie har en ekonomie magisterexamen från Uppsala Universitet och har tidigare arbetat som revisorsassistent.

Sara Ekman

Sara Ekman

Redovisningsassistent

Sara Ekman är redovisningsassistent med mångårig erfarenhet av ekonomisk administration i ideella organisationer. Sara har bland annat tidigare arbetat som generalsekreterare och sitter numera i styrelsen för insamlingsstiftelsen Indian Children.

Sara är ansvarar även för EkonomiCenters administration.

Hannah Lohake

Hannah Lohake

Redovisningsassistent

Hannah Lohake började hos oss på EkonomiCenter under 2021. Hannahs arbetsuppgift är bland annat att assistera våra redovisningskonsulter.

Axel Johanssons Gata 6
Kristallen E, 4 tr

018-169380
info@ekonomicenter.se

ÖPPETTIDER:
Måndag - torsdag:
09:00 - 17:00
Fredag:
09:00 - 15:00
Lunchstängt:
12:00 - 13:00

15 + 13 =