Digital bokföring

Att arbeta digitalt
Vårt mål är att arbeta så digitalt som möjligt för att göra det smidigare och mer kostnadseffektivt för våra kunder. Vi hjälper dig som kund att digitalisera din redovisning och din administration för att frigöra tid för dig att fokusera på det du gör allra bäst, din kärnverksamhet.
För oss handlar digitaliseringen om smidighet, tillgänglighet och god ordning och reda. Vi har arbetet i flera år med att hjälpa bolag i olika branscher och av olika storlek att bli digitala.

Så här kan ett digitalt arbetssätt se ut:

Fakturering
Som kund hos oss skapar du dina kundfakturor direkt i vårt ekonomisystem. När du är klarklickar du på ”Skicka” och fakturan går iväg direkt till din kund. Antingen som mejlfaktura eller som elektronisk faktura. Eftersom fakturan skapats direkt i ekonomisystemet så finns den direkt tillgänglig för oss på EkonomiCenter så vi kan att bokföra fakturan och inbetalningen. Vi finns självklart också alltid tillgängliga för support om det uppstår frågor.

Leverantörsfakturor
Dina leverantörer skickar sina fakturor direkt in i vårt ekonomisystem. När fakturan kommer in så konterar vi på EkonomiCenter fakturan och du som kund godkänner fakturan för betalning via en app eller via datorn. Du behöver därför aldrig oroa dig för att en faktura skall bli sen eller att något du inte godkänt blir betalt.

Kvitton
Dina kvitton fotar du med vår kvittoapp och de skickas sedan in direkt till vårt ekonomisystem. Vi på EkonomiCenter stämmer av att alla kvitton kommit in och bokför kostnaden.

Löner
Du anger vem som ska ha lön och registrerar frånvaro och avvikelser direkt i vårt ekonomisystem. Vi skapar sedan lönebesked som skickas ut digitalt till dina anställda. Vi ser också till att betalningen sker på rätt dag och till rätt belopp.

Vi på EkonomiCenter i Uppsala är byråpartner med Fortnox och använder deras enkla och webbaserade programvaror för våra redovisningstjänster. För den som önskar ytterligare funktionalitet har Fortnox stora möjligheter att koppla samman olika system för att bygga effektiva lösningar som är skräddarsydda för dig som kund.

Vill du veta mer om hur vi jobbar med bokföring? Klicka här!