Bokföringsbyrå i Uppsala

Letar du efter en pålitlig och erfaren bokföringsbyrå i Uppsala som kan sköta företagets bokföring? Då behöver du inte leta längre än till EkonomiCenter!
Vi grundades 1995 och finns idag både i Stockholm och Uppsala. Vårt team består av auktoriserade redovisningskonsulter och vi är stolta medlemmar i FAR, vilket ger en kvalitetsstämpel på att vår personal alltid tillhandahåller korrekt ekonomisk rapportering.

Ekonomi Center
anställd ekonom

Som en väletablerad bokföringsbyrå i Uppsala med över 25 års erfarenhet erbjuder vi omfattande och professionell bokföring till företag av alla storlekar.

Viktiga tjänster:

  • Löpande redovisning
  • Fakturering och kundreskontra
  • Lön och HR
  • Rådgivning
  • Skattefrågor

 

Vårt team av auktoriserade redovisningskonsulter är dedikerade till att leverera korrekt och effektiv finansiell rapportering, bokföring och löneadministration. Vi är stolta medlemmar i FAR, vilket innebär att du kan lita på att vi följer de högsta kraven på kvalitet och professionalism.

På EkonomiCenter tror vi på att tillhandahålla personliga tjänster som är anpassade för att möta de unika behoven hos var och en av våra kunder och att allt följs enligt Skatteverkets riktlinjer. Vårt mål är att hjälpa ditt företag att växa och lyckas, vilket är anledningen till att vi går utöver det vanliga för att tillhandahålla användbara insikter och rekommendationer för att förbättra ditt ekonomiska resultat.

Vi förstår att alla företag är olika, och därför erbjuder vi flexibla och anpassningsbara redovisningslösningar som passar dina behov. Oavsett om du behöver hjälp med daglig ekonomisk förvaltning, skatteplanering eller finansiell planering och analys har vi expertisen och erfarenheten för att få jobbet gjort på rätt sätt.

 

bokföring uppsala
bokföringsbyrå uppsala

Varför välja EkonomiCenter?

Vi har jobbat hårt i mer än 25 år för att dra till oss de vassaste kompetenserna i branschen. Det har gjort att vi konkurrerar med de största bokföringsbyråerna i Uppsala om att ha den högsta kvalitén på våra bokföringstjänster. Utöver det är vi:

  • Erfarna och auktoriserade redovisningskonsulter
  • Medlemmar i FAR för ökad kvalitetssäkring
  • Engagerade för att hjälpa ditt företag att växa och lyckas

Ta kontakt med oss idag för att få veta hur vi kan hjälpa dig att ta ditt företag till nästa nivå. Lita på att EkonomiCenter tar hand om dina bokföringsbehov så att du kan fokusera på det du gör bäst – att utveckla ditt företag.

 

Bokföringstjänster anpassade till era behöv och förutsättningar

Som bokföringsbyrå erbjuder vi tjänster som möter de specifika behoven ni har i företaget. Vårt expertteam har de färdigheter och den expertis som krävs för att effektivt hantera dina behov av finansiell rapportering och bokföring i Uppsala. Oavsett om du är en ny företagare som behöver vägledning om lagar och regler eller ett växande företag som behöver effektivare ekonomisk förvaltning kan vi hjälpa dig. Vi erbjuder omfattande tjänster som omfattar bokslut, löpande bokföring och årsredovisningar. Vi kan dessutom förse dig med information om viktiga områden som att välja rätt företagsstruktur, betala skatt och fastställa lämpliga omsättningsskattesatser för ditt företag.

Kontakta oss redan idag för att få en skräddarsydd bokföringslösning som är anpassad efter dina unika behov.

Lokal bokföringsbyrå i uppsala
hjälp med bokföring i uppsala